Bekleden dakgoten

Een dakgoot is in de meeste omstandigheden een cruciaal onderdeel van uw woning, heeft u hier lekkage bestaat al snel de kans dat er hout rot op gaat treden onder de dakgoot.

Als professioneel dakdekkersbedrijf beschikken wij altijd over de mogelijkheid om:

  • Nieuwe dakgoten te laten plaatsen
  • Bestaande goten te herstellen
  • Een bestaande dakgoot te vervangen dakgoten te voorzien van EPDM bekleding

De plaatsing gebeurt altijd uiterst efficiƫnt en professioneel. Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het plaatsen, vervangen of herstellen van uw goten? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wanneer uw dakgoot vernieuwen

De dakgoot is natuurlijk geen onderdeel van uw woning waar u regelmatig een inspectie op uitvoert, in tegendeel. Dat zorgt ervoor dat deze vaak verstopt komt te zitten zonder dat de woningeigenaar hier meteen van op de hoogte is met alle gevolgen van dien.

Mensen die met een verstopte dakgoot te maken krijgen denken veelal dat deze automatisch moet worden vervangen, maar dat is beslist niet het geval. Het regelmatig reinigen van de dakgoten aan uw woning is in veel gevallen al voldoende. Het mag dan ook duidelijk zijn, het vernieuwen van uw dakgoten is lang niet altijd noodzakelijk, want een grondige reiniging kan al wonderen doen.

Bent u er toch niet zeker van neem dan contact met ons op.