Dakwerk herstellingen

Bitumen dakbedekking leggen

Een bitumen dakbedekking (bitumen staat ook wel bekend als dakleer) wordt gebruikt voor platte daken, zoals bijvoorbeeld uw schuur, een aanbouw of een dakkapel. In de regel gaat bitumen dakbedekking 15 jaar mee. Het materiaal heeft verschillende voordelen. Zo is het supersterk en zeer elastisch.

Nokvorstreparatie (loodreparaties)

Loodslabben die aan uw woning en schoorsteen zitten, voorkomen dat er lekkages optreden. Zitten er scheuren en gaten in uw loodslabben, dan is het zaak deze te repareren om lekkages te voorkomen. Afhankelijk van de schade kan het ook mogelijk zijn dat wij het gehele lood moeten vervangen.

Dakgoten reinigen en vervangen

Het is verstandig om ten minste een keer per jaar uw dakgoten te laten reinigen. Bladafval, takken en mos kunnen uw dakgoten verstoppen. Dit kan leiden tot lekkages en andere ongemakken. Als u overweegt om uw dakgoten te vervangen dan kunt u kiezen tussen zinken dakgoten of dakgoten van pvc.

Daken impregneren

Om uw dak te beschermen tegen water en vuil, kunnen wij uw dak impregneren. Uw dakpannen worden in goede staat gehouden en mossen en algen krijgen geen kans om zich aan uw dak te hechten. Ook vocht krijgt niet meer de kans om uw woning binnen te dringen. Het impregneren zorgt ervoor dat uw dak water- en vuilafstotend is.

Lichtkoepels vernieuwen

Wilt u meer licht realiseren in uw woning en heeft u een plat dak? Dan is een lichtkoepel een ideale oplossing. U heeft de keuze uit verschillende vormen lichtkoepels en uit verschillende materialen (glas en kunststof). P&W Dienstverlening vernieuwt een lichtkoepel binnen een dag.