Pannendaken

De meeste van onze realisaties met dakpannen worden uitgevoerd met dakpannen in gebakken klei van de merken Koramic-Pottelberg en Monier. Deze fabrikanten leveren een hele reeks modellen en kleuren waardoor er vast en zeker iets tussen zit wat U zoekt.

Garantie

Ook geven ze een garantie van 30 jaar op al hun dakpannen. Deze waarborg heeft betrekking op de vorstvastheid van de geleverde pannen. Bij Koramic houd deze garantie niet alleen het gratis leveren van een nieuwe dakpan in, maar ook het plaatsen van de te vervangen dakpannen.

Om te kunnen genieten van deze waarborg, dienen de dakpannen wel volgens de regels van de kunst geplaatst te worden d.w.z. minimum dakhellingen, gebruik van de juiste hulpstukken en afwerking. Hiervoor bent u bij Dakwerken Van Engeland Jos op het juiste adres.

Op alle nieuwbouw- of renovatiedaken die wij met de pannen van deze fabrikanten uitvoeren wordt door Dakwerken Van Engeland Jos een waarborg van 10 jaar op de plaatsing afgeleverd. Natuurlijk plaatsen wij, Dakwerken Van Engeland BvBa, ook alle door u gekozen merken van dakpannen.

Onderhoud, renovatie en isolatie van uw pannendak

Pannendaken hebben mits onderhouden een lange levensduur. Vroeg of laat moet uw dak echter gerepareerd of gerenoveerd worden. De grootste euvels zijn kapotte dakpannen, gescheurde nokvorsten, versleten panlatten en verroeste nagels. Rond dakramen, dakkapellen en schoorstenen raakt de loodaansluiting met het pannendak na verloop van tijd beschadigd. Tijdig actie ondernemen kan vervolgschade voorkomen.